Szukacie pysznego i zdrowego pieczywa? To dziś narobimy Wam na taki chlebek „smaka”.

Chlebek ProBody, bo właśnie dziś o nim mowa jest źródłem cennych składników. Tworzony jest na bazie unikalnej receptury. W porównaniu z innym pieczywem tego typu posiada obniżoną wartość węglowodanów. Oferuje nam za to wysoką zawartość białka oraz błonnika pokarmowego, czyli tego, co jest nam potrzebne. Spójrzcie tylko na ten skład. Jest bardzo dobry i naturalny. Pełnoziarniste składniki i nasiona.

Tu możecie sprawdzić, gdzie najbliżej Was zakupicie chlebek: http://chlebprobody.pl/gdzie_kupic

A na blogu ProBody garść porad i bardzo cennych wskazówek żywieniowych i nie tylko: http://chlebprobody.pl/blog Miłej lektury!
010 013 014 015 016 023 034
Chlebek zaskoczył nas wieloma czynnikami, np. pozytywnym składem, o którym już pisałyśmy. Spodobał nam się również jego oryginalny i fajny kształt. Prawda, że świetny pomysł? Nam przypomina kształtem grzybek. Chlebek jest bardzo dobry, lekko kwaskowy, miękki, puszysty i dosłownie naszpikowany różnymi nasionami. Bardzo rzadko spotyka się pieczywo, które posiada tak dużo różnorodnych nasion. Jest ich naprawdę bardzo dużo. Są dobrze wyczuwalne i nadają smaku chlebkowi. Jesteśmy naprawdę pozytywnie zaskoczone. Chlebek bardzo długo utrzymuje swoją świeżość. Jeszcze na drugi, a nawet trzeci dzień był pyszny i miękki i nadawał się do spożycia. Specjalnie zachowałyśmy (malutki) kawałeczek, aby sprawdzić jego świeżość. Pokusa była duża, bo nie mogłyśmy się powstrzymać, aby nie zjeść wszystkiego od razu pierwszego dnia, no ale czego się nie robi dla naszych Czytelników, aby zdać im jak najbardziej szczegółowe relacje. Odkryłyśmy, że spokojnie 4 dni możecie go trzymać bez żadnej lodówki i zamrażania. Jest to plus i niestety rzadkość w dzisiejszych czasach.

Bardzo się cieszymy, że powstają firmy oferujące zdrowe, a przy tym pyszne pieczywo. Jesteśmy dumne!

Zapraszamy: http://chlebprobody.pl/
FB: https://www.facebook.com/chlebprobody

My rekomendujemy!

Comments

comments