VEGG – pasty zdrowe i kolorowe
Dziś polecamy Wam kolejne pyszności. VEGG – to polski producent naturalnych past oraz gotowych zdrowych posiłków. W ofercie marki znajdują się także syropy, konfitury, smalec, warzywa, owoce, hummus, masło orzechowe, ketchup i inne produkty. Pastami możemy nie tylko smarować kanapki, ale także mogą stanowić dodatek lub składnik innych dań. Lunche – są to gotowe do spożycia posiłki, które możemy mieć zawsze przy sobie i w każdej chwili spróbować. Mogą być spożywane na zimno lub na ciepło. Produkty VEGG robione są ręcznie, tylko z naturalnych składników. Zawsze są to świeże składniki i świeże, gotowe do spożycia produkty. Świadczą o tym dość krótkie daty przydatności do spożycia, co jest oczywiście plusem. Mamy pewność, że otrzymujemy produkty w 100% naturalne i świeże, bez żadnej chemii, konserwantów i ulepszaczy. Idea marki VEGG przyświeca również wielu z nas – „jesteś tym, co jesz”, dlatego też VEGG stawia na świadome i odpowiedzialne zdrowe jedzenie. Wychodzi naprzeciw potrzebom współczesnych konsumentów. Podsuwa gotowe rozwiązania i dania.

l
o

j

h
Oryginalność – tego nie możemy odmówić twórcom VEGG. Niewątpliwie pasty, które miałyśmy testować miały oryginalny smak i są wynikiem oryginalnych połączeń smakowych. Już sam ich aromat „mówi” nam o tym, że w pastach nie ma żadnej chemii i mamy do czynienia wyłącznie z naturalnymi składnikami.

Masło orzechowe – konsystencja zwykłego masła orzechowego, kolor też „orzeszkowy”. A skład? 100% mielone orzechy ziemne niesolone i… to wszystko! Masło smakuje jak zmielone orzeszki ziemne, nie jest słodkie ani słone. Ma bardzo oryginalny smak. Jest dość gęste. Polecamy na kanapki, ale także jako dodatek do ciast, deserów i ciasteczek. My podjadamy łyżeczką, prosto ze słoiczka, ale ćsssiiii…

Pasta z pieczonego pasternaku i dyni – w ogóle nie znajdujemy porównania smaku z niczym, co dotychczas jadłyśmy. W paście czujemy wyraźny smak pasternaku z lekko dyniowym posmakiem. Na początku wyczuwamy bardzo warzywny smak, ale po chwili czujemy nutkę ostrości i pikanterii, za sprawą naturalnych przypraw. Bardzo ciekawe i fajne połączenie.

Pasta z kaszy jaglanej i warzywami korzeniowymi – rzeczywiście tak, jak w drugiej części nazwy czytamy, smak możemy porównać do znanego nam paprykarzu. W paście mamy mnóstwo dodatków, na prowadzenie wysuwa się kasza, ale warzywa dzielnie jej dorównują pod względem ilości, co jest oczywiście na plus. Warzywno – jaglano – pikantny smak, tak w skrócie określiłybyśmy smak. Bardzo nam posmakowała.

Pasta z zielonej soczewicy i suszonych pomidorów – pyszna! Wyraźnie czujemy dominujące składniki. Bardzo pomidorowa i „soczewicowa”. Fani tych dwóch składników będą zachwyceni. Połączenie tych smaków jest strzałem w 10! Do tego została bardzo dobrze przyprawiona naturalnymi składnikami. Super smak i fajna nutka pikanterii!

Pasta daktylowa – tę pastę też wyjadamy ze słoiczka (to tajemnica oczywiście!). Pyszna, słodka, delikatna i bardzo daktylowa po prostu. Również genialna jako dodatek do ciast, deserów, ciastek, naleśników czy gofrów. Genialny produkt! Mniam! Ta pasta niewątpliwie posmakuje każdemu, również dzieciom. Do jej wyrobu wykorzystano wyłącznie daktyle.

I na koniec kolejne bardzo ciekawe połączenie smaków – pasta z jarmużu i pestek. Widzieliście kiedyś podobną? My nie. Takie połączenie jednak bardzo nam odpowiada. Również nie jesteśmy w stanie do niczego porównać smaku, ale jest pyszny. Coś zupełnie innego na kanapki, co na pewno nam się nie znudzi.

Koniecznie musicie wypróbować produkty VEGG. Ich unikalne i autorskie receptury sprawiają, że smak wyrobów jest nieporównywalny z innymi produktami dostępnymi na rynku. Oryginalność i smak wygrywają.

Drogie mamy, oto sposób na „przemycenie” dzieciom zdrowych warzyw i produktów.

Tu zakupicie produkty VEGG: http://vegg.pl/sklep/
FB: https://www.facebook.com/VEGGFOOD

My rekomendujemy!

Comments

comments